joi, 2 iulie 2015

Role fixe TENTE

Buna ziua tuturor!
In primul rand vreau sa incep aceasta postare prin a-mi cere scuze pentru absenta mea de pe blog in ultimele luni, am fost destul de ocupata si nu am mai avut timp pentru a avea grija si de blog, dar acum ca este vacanta voi incerca sa postez mai des.
Roata este una dintre cele mai importante inventii ale omenirii. Descoperirea ei a usurat munca omului in foarte multe domenii si datorita ei lumea in care traim este intr-o continua dezvoltare. Daca ma intrebati pe mine, lumea nu ar fi putut evolua cum trebuie daca nu ar fi fost descoperita roata acum cateva secole. Ea garanteaza miscare, eficienta si progres si totodata pune in miscare societatea in care noi traim.
Tente Romania este o companie care aduce, precum spun ei mobilitatea la nivel de arta in secolul 21. Aceasta companie considera ca o mobilitate mai buna duce la randul ei la o viata mai buna. Si este impartita in mai multe segment cum ar fi: TENTE Instituțional, TENTE Medical, TENTE Industrial si TENTE Industria Grea.

Rola este o piesă cilindrică care se rotește în jurul unui ax, folosită la mecanismele sau la dispozitivele care necesită rulare. Exista de asemenea, mai multe tipuri de role: role pivotante, role cu roti duble si cele mai importante dupa parerea mea, role fixe.
Rolele fixe sunt folosite atunci cand distantele lungi trebuie acoperite intr-o singura directie. Cel mai bun exemplu fiind rolele pentru manevrarea carucioarelor pe coridoarele inguste care necesita stabilitate directionala.
Rola fixa Tente este disponibila in mai multe variante precum: rolă de design pentru aplicații instituționale, ca rolă pentru echipamentele de transport industrial, ca rolă heavy-duty care poate suporta sute de kilograme, și numeroase alte opțiuni. Rola fixa Tente poate fi fabricata din mai multe materiale in functie de nevoile dumneavoastra, ex: oțel inoxidabil rezistent la îngheț sau materiale rezistente la căldură și frig pentru utilizare în cuptoare și depozite frigorifice. Ele pot fi folosite indiferent de conditiile de afara: caldura, ploaie, praf sau daca terenul are denivelari
Rolele fixe sunt un instrument necesar atunci cand folosim anumite instrumente. Acestea sunt mai bun pentru deplasarile in linie dreapta. Pentru echipamentele de transport avem nevoie atat de role fixe cat si de role pivotante pentru a obtine stabilitate direcțională bună și capacitate bună de a lua viraje. Ele au foarte multe avantaje, dar ca orice lucru au si cateva dezavantaje.
Rola fixa cu arc este una dintre cele mai bune role fixe deoarece poate fi folosită pentru a absoarbe lovituri sau impacturi când se transportă mărfuri sensibile la vibrații si de asemnea tot ea poate absoarbe zgomotele enervante din timpul transportului, facilitând astfel încărcarea și descărcarea liniștită pe timpul nopții.
Parerea mea este ca aceste role ne pot salva in anumite situatii... mi se par foarte bune atunci cand dorim sa transportam marfuri in conditii mai periculoase. Pana acum nu am avut ocazia sa le folosesc, dar imi doresc foarte tare sa le incerc.

La revedere!
Va urez o saptamana frumoasa in continuare si o vara minunata alaturi de familia dumneavoastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu