joi, 26 martie 2015

Pariuri castigatoare

Buna ziua tuturor!
La inceputul lunii trecute v-am vorbit despre ponturi si pariuri sportive, iar astazi vreau sa reiau din nou aceasta discutie. Atunci cand am scris acel articol nu stiam prea multe despre acest subiect, dar cu timpul m-am mai documentat si am aflat multe lucruri interesante.
Nu obisnuiesc sa joc la pariuri sportive, dar am multi prieteni si colegi care fac acest lucru si nu de mult ori imi cer parerea in legatura cu biletele. Eu sunt o mare fana a fotbalului romanesc si rare ori mi se intampla sa pierd un meci. Mereu sunt la curent cu rezultate fotbal liga 1 si mereu le dau sfaturi bune prietenilor mei. Site-ul ponturile ofera o serie de bilete castigatoare care au fost posibile doar datorita sistemului oferit de noi. Intotdeauna gasiti aici, rezultatele de la fotbal, biletele castigatoare, chiar si detalii despre evolutia echipelor dar si despre meciurile care vor urma in continuare. Mi se pare foarte util acest site pentru ca datorita lui o sa puteti fi mereu la curent cu ultimele stiri din fotbal si astfel veti stii pe cine sa pariati, castigand mai tarziu. Eu nu am nicio echipa preferata, imi plac mai multe si niciodata nu am putut sa ma hotarasc care imi place mai mult, mereu am oscilat intre doua sau trei echipe mai bune, dar nu am ales una. La ora actuala echipa cu cele mai multe puncte din tara noastra este Steaua Bucuresti, avand 53 de puncte. In ceea ce priveste echipele din afara imi plac foarte mult: Chelsea si Bayern Munchen. In Germania se joaca fotbal la cel mai inalt nivel din Europa, dupa parerea mea, insa si noi avem un fotbal destul de bun si chiar exista multi jucatori buni. Voua care echipa din tara vi se pare cea mai buna?
Mai jos m-am hotarat sa va prezint cateva lucruri interesante zic eu despre pariurile sportive cum ar fi:
Pariurile sportive sunt acceptate doar in statele Delaware, Nevada si Oregon, in restul statelor din tara, pariurile sportive au fost interzise prin Legea din 1994 cu privire Protectia Sportului Profesionist și Amator din SUA. La polul opus se afla Europa unde pariurile sportive sunt privite ca o activitate legala si exista un sistem bine reglementat. De asemenea exista mai multe tipuri de bilete: bilete simple care contin un singur pariu si bilete multiple care pot contine doua sau mai multe pariuri( dar nu mai mult de 14).
Chiar daca de cele mai multe ori pariori pierd si casele de pariuri castiga, totusi exista si oameni norocosi, sau doar pariori buni care cu timpul si-au format un venit bunicel pe baza acestei activitati. Pentru unii dintre ei, pariurile sportive sunt doar un hobby pentru timpul liber.
Cred ca fiecare persoana ar trebuie sa incerce macar odata sa joace la pariuri, pentru ca nu se stie niciodata, puteti castiga chiar si din prima incercare.
Voi ati jucat vreodata la pariuri sportive? Daca da, cum vi s-a parut?
La revedere!
Va doresc o saptamana minunata in continuare si o primavara frumoasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu