joi, 5 februarie 2015

Ponturi si pariuri sportive

Buna ziua tuturor!!!
Pariuri sportive.... hmmm... pare a fi o idee interesanta. Mda cam asa incepe totul. Astazi m-am gandit sa va spun cate ceva despre pariurile sportive. Cunosc multe persoane atat fete cat si baieti care sunt interesante de acest domeniu.
La inceput nu m-a tentat deloc sa joc la pariuri... dar cateva pritene m-au convins iar acum mi se pare ceva normal... un fel de hobby dar din care poti avea si castiguri atat mici dar si mari....
Orasul meu s-a umplut in ultima vreme de locuri cu pariuri sportive, multi oameni fiind foarte interesati. Pariurile sportive sunt in general o activitate de prezicere a rezultatelor sportive prin punerea unei mize pe eventualul rezultat al unui eveniment sportiv. Dintre toate jocurile de noroc, legalitatea si acceptarea generala a pariurilor sportive variază de la stat la stat si chiar de la regiune la regiune in cadrul aceleasi tari.
Imediat dupa ce am auzit de pariuri sportive am intrat pe internet si am gasit multe lucruri interesante despre ele..cum ar fi faptul ca exista mai multe tipuri de cote.
De exemplu:
1. Cota europeana -> 1,10
2. Cota britanica -> 1/10
3. Cota americana -> -1000
4. Cota Hong Kong  -> 0,10
5. Cota indoneziana -> -10,00
6. Cota malaeziana -> 0,10
De asemenea exista mai multe tipuri de pariuri cum ar fi:
1. Pariuri live - sunt acele pariuri care sunt puse in perioada de desfasurare efectiva a evenimentului.
2. Pariuri clasice - sunt acele pariuri care se pot pune doar inaintea inceperii efective a evenimentului.
3. Pariuri directe - sunt acele pariuri prin care se alege castigătorul partidei sau egalitatea la incheierea timpului regulamentar de joc.
4. Pariuri cu handicap
5. Pariuri de total - sunt acele pariuri prin care se alege numărul de puncte totale inscrise în timpul regulamentar de desfasurare a evenimentului sportiv.
6. Pariuri cu valoare

Jucatorii mai impatimiti mai apeleaza uneori si la biletul zilei tipseri cu ajutorul caruia puteti avea mai multe sanse de castig. Costul unui pont este foarte mic, si eu mai folosesc uneori ponturi, pretul unui pont este de doar 10 lei.
Ponturile este singur site din Romania care iti ofera banii in apoi in cazul in care pontul pe care l-ai primit este necastigator. Acest lucru este in favoarea ta. Chiar merita sa cumperi ponturi de pe acest site pentru ca sunt foarte corecti.
La inceput s-ar putea sa vi se para ciudat acest sistem dar odata cu timpul va veti obisnui. Trebuie urmati doar cativa pasi simpli:
1. Va creati un cont de utilizator.
2. Alimentati contul cu cel putin 50 de lei.
3. Exista doua optiuni : puteti plati cu cardul sau prin intermediul sistemului paysafecard.
4. Activati contul si intrati automat in posesia ponturilor.
Pretul ponturilor este intre 10 si 25 de lei. Cum v-am spus si mai sus, daca pontul este necastigator suma va va fi returnata in cont.
Aceasta lume a pariurilor este una fascinanta si merita sa incercati sa intrati in ea macar odata.
La revedere!
Va doresc o saptamana minunata in continuare!

Un comentariu:

  1. Great post!

    http://helderschicplace.blogspot.com/2015/02/golden-shoes.html

    RăspundețiȘtergere