duminică, 11 ianuarie 2015

Ursitoare de vis

Buna ziua tuturor!
Basmele sunt printre povestile mele preferate deoarece au intotdeauna un sfarsit fericit, iar personajele fabuloase fac mereu actiunea mai vesela si mai interesanta. Povestile cu zane, feti-frumosi si ursitoare sunt niste povesti magice pe care fiecare dintre noi ar trebui sa le savureze in felul lui, indiferent de varsta, aceste povesti nu se vor demoda niciodata.
Fiecare parinte isi doreste tot ce este mai bun pentru copilul lui, iar pentru un botez minunat si fermecat aveti nevoie de ursitoare ieftine de la Infinityevents. Acum cu siguranta va intrebati despre ce este vorba, iar eu o sa va explic.
Ursitoarele de la Infinity Events vor concepe un text personalizat, in versuri, potrivit pentru bebelusul dumneavoastra. Showul este imaginat ca un spectacol de teatru,versurile sunt alese cu grija pentru a multumi si cea mai pretentioasa audienta.
Mai jos puteti vedea o scurta prezentare a pachetelor promotionale pe care ei le ofera.
1. Pachet 3 Ursitoare Standard -  acest pachet include 3 ursitoare ( Sanatate, Noroc, Iubire), microfoane wireless, muzica ambientala, cadouri norocoase pentru copil , show realizat de actrite profesioniste foarte carismatice, sesiune foto pentru parinti la sfarsitul prestatiei si bonus primiti un tun de Confetti festiv. Pretul acestui pachet este doar 229 lei.
2. Pachet 4 Ursitoare Standard - veti avea la petrecearea dumneavoastra cele 3 ursitoare bune ( Sanatate, Noroc si Iubire) dar si ursitoarea rea. Ca si primul pachet si aceasta contine echipamentele profesioniste pentru realizarea show-ului, iar ursitoarea rea va face un spectacol deosebit. bonus - tun de Confetti festiv, masina de fum . Pretul acestui pachet este 329 lei.
3. Pachet 3 Ursitoare Standard + Îngerașul - pachetul acesta contine cele trei ursitoare( Sanatate, Noroc si Iubire), echipamentul profesional pe care il contin si celelalte pachete, in plus Ingerasul Pazitor de lux are un rol unic personalizat deosebit de emotionant, ureaza copilului de bine in viata si il indeamna spre credinta! Show de improvizatie unic!. De asemenea ca bonus primiti un tun de Confetti festiv si o masina de fum. Pretul pachetului este de 329 lei.
4. Pachet 4 Usitoare Standard + Îngerașul - veti avea la petrecere cele trei ursitoare bune, ursitoarea cea rea dar si ingerasul pazitor. Cele cinci actrite carismatice vor face un show emotionat pe care invitatii dumneavoastra si-l vor aminti toata viata. Bonus -  tun de Confetti festiv. Pretul este doar 449 lei.
5. Pachet 4 Ursitoare de Lux - pachetul contine cele 3 ursitoare bune ( Noroc, Sanatate, Iubire), ursitoarea rea, microfoane wireless, muzica ambientala, cadouri norocoase pentru copil , show realizat de actrite profesioniste foarte carismatice, sesiune foto pentru parinti la sfarsitul prestatiei si bonus primiti un tun de Confetti festiv. Pretul acestui pachet este 449. lei
6. Pachet 4 Ursitoare de Lux + Îngerașul de Lux -  veti avea la petrecerea dumneavoastra cele 3 ursitoare bune, ursitoarea rea dar si ingerasul pazitor. Actritele vor realiza un spectacol magic. bonus - tun de Confetti festiv. Pretul este 539 lei.

Daca vreti sa aveti parte de un botez nemaipomenit va sugerez sa folositi serviciile oferite de InfinityEvents, cu siguranta nu o sa regretati si toata lumea o sa isi aminteasca cu placere de botezul superb al copilului dumneavoastra,
Va doresc o zi frumoasa.
La revedere.

Un comentariu:

  1. Trebuie sa recunosc faptul ca obiceiul cu ursitoarele e important in cadrul unui botez, chiar daca am fost uneori si nu s-a practicat. Probabil ca varianta propusa de tine este una buna.

    Te pup. ♥

    RăspundețiȘtergere