duminică, 1 iulie 2012

☼MOTW☼ Changeling

Buuuna feteloor:*:)E duminica si dupa cum am spus in aceasta vara voi face mai multe MOTW voi incerca sa fac chiar in fiecare duminica.Oricum astazi va voi spune cateva ceva despre filmul Changeling - Schimbul.
Acest film este inspirat dintr-o poveste adevarata.

Actori :
1. Angelina Jolie -> Christine Collins
2. John Malkovich -> Gustav Briegleb
3. Jeffrey Donovan -> Captain J.J. Jones
4. Colm Feore -> Chef James Davis
Regizor:
Clint Eastwood

Dupa parerea mea acest film a fost unul extraordinar.La acest film nu am pland dar m-a impresionat foarte tare.Este unul dintre cele mai bune filme ale Angelinei Jolie.
In dimineata zilei de 10 martie 1928 Christine pleaca la servici iar fiul ei,Walter ramane singur in casa.Cand se intoarce observa ca Walter disparuse si nu il gasea nicaieri.
Dupa cateva luni de la disparitia lui Walter politia ii aduce in copil care ziceau ei ca ar fi copilul ei.
Ea isi da seama ca acela nu era copilul ei si incearca sa convinga si autoritatile si este ajutata de pastorul Gustav Briegleb.Ea apeleaza la presa insa politia o trimite intr-un spital de boli mintale.
In acelasi timp Chef James Davis este trimis sa cerceteze un baiat Sanford Clark care traia ilegal in Statele Unite.Sanford ii poveste ca impreuna cu varul sau Gordon Northcott omorasera vreo 20 de copiii printre care ar fi fost si Walter copilul lui Christine.
Ea afla in acel spital cum femeile care nu se supuneau politiei erau trimise acolo si nu mai erau eliberate niciodata.Directorul spitalului ii spune lui Christine ca va fi eliberata daca semneaza o declaratie prin care spune ca acel copil pe care politia il gasise era adevaratul ei fiu.Ea nu accepta asa ca cei din spital voiau sa ii puna electrosocuri.Insa acel pastor intervine iar Christine este eliberata.
Ea afla ce se intamplase cu copilul ei dar totusi ea nu il credea mort.
Christine si Gustav au angajat cel mai bun avocat iar acesta ii ajuta gratis.
Ea castiga procesele.Iar Northcott este condamnat la moarte ina ii zice lui Christine ca nu i-a omorat copilul.
Ar mai fi cate ceva de povestit dar va las pe voi sa aflati sfarsituul.

Nota 9/10

Sper ca v-am facut sa vedeti acest film.
paa paaa.Va puuup:*:)
Exceptional clothing you will find here women clothing catalogs,cheap women clothing ,women clothes online  .

4 comentarii: