luni, 14 mai 2012

☼MOTW☼ Minti ucigatoare

Buuna feteloor:*:)Nu am mai facut de cateva saptamani o astfel de postare si imi pare foarte rau dar azi voi face una asa ca de inceput de saptamana.
Filmul de care va voi vorbi astazi se numeste (dupa cum ati vazut si din titlu) Minti ucigatoare-MindHunters. A fost vineri seara(11.05.2012) pe Antena 1.
Actorii sunt necunoscuti,e prima data in viata mea cand aud de ei :Val Kimmer,LL Cole J,Kathryn Morris, Patricia Velasquez etc.
Filmul este destul de bun,daca ati citit cartea Zece negri mititei a Agathei Christie va puteti face o idee despre film.Intradevar filmul seamana cu ,cartea Agathei dar cartea este mult mai interesanta si mai captivanta decat filmul acesta.
Opt agenti FBI(iar FBI)sunt antrenati pentru a deveni experti in profilurile criminalilor in serie.Instructorul lor ii duce pe o insula pentru a face cateva exercitii si simulari in care trebuie sa prinda un criminal fals.
Atunci cand unul dintre ei moare ceilalti isi dau seama ca exista un criminal adevarat care nu putea sa fie decat unul dintre ei.Acestia sunt omorati pe rand si in chinuri groaznice.
Nu prea stiu ce sa zic despre el.Pentru ca nu m-a impresionat in mod special.Intradevar are o poveste interesanta.In unele momente era putin cam tras de par,iar felul cum mureau agenti era destul de urat,unul a murit inghetat,altul ars cu un acid,unul inpuscat etc.Insula avea si ea o poveste .Pe acea insula au venit niste oamenii cam 100 dar atunci cand ceilalti au venit nu au mai fost gasite corpurile primilor oameni care ajunsesera acolo.

Nota 7/10

Nu este un film extraordinar dar daca nu aveti ce face si vreti un thriller/horror il puteti alege pe acesta.
Sa imi spuneti daca l-ati vazut si ce parere aveti despre el.

Paaaa Paaaa.Vaaa puuuup:*:)

4 comentarii: